Sinulle

Haluamme tuntea sinut. Hulluimmat haaveesi ja kaiken sen, mikä tekee sinusta erityisen.

Kerromme intohimosi maailmalle – näyttävästi ja suunnitelmallisesti.

 

Strategista suunnittelua visuaalisesti viestittynä

 

  • Brändikirjat ja visuaaliset identiteetit
  • Markkinoinnin strateginen suunnittelu
  • Konseptisuunnittelu
  • Valokuvaus, videokuvaus ja editointi
  • Graafiset toteutukset ja animoinnit
  • Äänibrändäys
  • Sisällöntuotanto: suomi ja englanti
  • Julkaisu, raportointi ja analysointi

 

 

Big Bang Brändityö

Brändi on mielikuvien, viestinnän ja asiakaskokemuksen summa. Jotta kokonaisuus on oman näköinen ja uskottava, tulee viestinnän ja visuaalisen identiteetin puhua aidosti samaa kieltä toimintakulttuurin kanssa.

Brändityössä sukellamme liiketoiminnan lisäksi syvemmälle yrityksen kulttuuriin, toimintaan ja filosofiaan. Määrittelemme yhdessä viestinnän sävyt ja visuaalisen kerronnan suuntaviivat.

Pohjatyöstä luomme yrityksen arvoja, toimintaa ja kulttuuria välittävän visuaalisen identiteetin sekä sanoitamme ydinviestit. Kokonaisuus taitetaan graafisen ohjeiston sisältäväksi näyttäväksi brändikirjaksi, joka luo raamit kaikelle markkinoinnin suunnittelulle.

Markkinoinnin strategiat
& analyysit

Strategia on ensimmäinen askel menestyksekkääseen markkinointiin. Kun kaikki markkinoinnin taktiset päätökset peilataan strategiaan, varmistamme oikean suunnan.

Mitkä toimenpiteet ovat toimineet tähän mennessä, missä voidaan parantaa, mitä voidaan lisätä ja mistä voidaan luopua? Näistä lähdemme liikkeelle. Analysoimme kanssasi nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat sekä ruodimme kilpailukentän. Lopputuloksena syntyy vaikuttava markkinointistrategia. 

Osana prosessia suunnittelemme kanssasi vuosikellon, joka määrittelee markkinoinnin tärkeimmät kulmakivet ja toimenpiteet. Näin tavoitamme oikeat ihmiset juuri oikeaan aikaan.

Konseptointi & kampanjat

Markkinointi on turhaa, jos sitä ei huomata. Massasta erottuminen vaatii rohkeutta, häpeilemättömyyttä sekä uskallusta altistua huomiolle.

Kaikki alkaa konseptista – tavoitteita tukevasta, markkinointikampanjan kantavasta ideasta. Konsepti kiteyttää viestit, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät juuri heitä puhuttelevalla tavalla.

Konseptin pohjalta suunnittelemme kampanjabudjetille parhaat toimenpiteet ja sopivimmat markkinointikanavat. Herätämme kampanjan eloon hiotuilla toteutuksilla: rakennamme viestiämme välittävät kampanjakuvat, toteutamme valmiit materiaalit ja vastaamme kampanjan julkaisusta, seurannasta ja raportoinnista.